Petru Movila demisioneaza din functia de secretar general al PDL Iasi

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 19:45
2185 citiri

Deputatul PDL Petru Movila a anuntat ca va demisiona din functia de secretar general al PDL Iasi, cerand totodata ca intreaga conducere a filialei judetene sa-si depuna mandatul, din cauza rezultatelor slabe inregistrate la alegerile locale.

Petru Movila, care a candidat la sefia Consiliului Judetean Iasi pe listele PDL, a declarat, sambata, pentru corespondentul MEDIAFAX ca duminica, in cadrul Biroului Permanent Judetean al PDL Iasi, isi va anunta demisia din functia de secretar general al filialei judetene a PDL.

El a spus ca intreaga conducere a PDL Iasi, atat de la filiala judeteana, cat si de la organizatia municipala, ar trebui sa demisioneze, in urma rezultatelor slabe la alegerile de duminica.

"Am scos un rezultat prost, trebuie sa ne asumam acest lucru. Eu renunt la postul de secretar general. Probabil ca si alti colegi din BPJ vor demisiona. Intreaga conducere ar trebui sa plece si sa vina alti oameni", a afirmat Petru Movila.

In replica, presedintele filialei municipale a PDL Iasi, Marius Spinu, a spus ca "analizele in partid nu se fac la presiunile lui Movila".

"Si-a dus campania electorala de la Consiliul Judetean cum a vrut. A avut propria echipa, iar apoi nu ii mai raspundea la telefon sefului de filiala. Legat de demisia mea, asta este celor mai usor. A fi presedinte de organizatie nu este o fericire", a declarat Marius Spinu.

In urma scrutinului de duminica, PDL Iasi a obtinut la Consiliul Judetean 16,97 la suta din voturi, in timp ce candidatul partidului la sefia CJ Iasi, Petru Movila, a avut 17,74 la suta.

In municipiul Iasi, PDL a inregistrat 14,5 la suta, iar candidatul la primarie al partidului, deputatul Nicusor Paduraru, a primit 10 la suta din voturi.

Presedintele PDL, Emil Boc, si toti membrii Biroului Permanent National al partidului si-au depus demisiile, joi, urmand ca duminica sa aiba loc o noua sedinta a Colegiului Director, in care sa se stabileasca detaliile organizarii Conventiei Nationale extraordinare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Movila Iasi demisie, #Petru Movila PDL Iasi , #stiri Petru Movila