O masina hibrid unica, pregatita de Peugeot

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 07:13
4615 citiri
O masina hibrid unica, pregatita de Peugeot
Foto: engadget.com

Compania auto Peugeot lucreaza la un nou tip de automobil ce vine in intampinarea nevoilor oamenilor. Va ajuta la economisirea combustibilului si ofera performanta unei masini sport.

Crossoverul Quartz este pe jumatate SUV, iar cealalta jumatate reprezinta o masina sport puternica, scrie engadget.com. Aerodinamica este una deosebita, fiind completata de doua motoare hibrid performante.

Motorul turbo de 1,6 litri in patru cilindri dezvolta 270 de cai-putere, la acestia adaugandu-se doua motoare electrice care produc fiecare cate 114 cai-putere.

Autonomia electrica a masinii nu este foarte mare, ea ajungand la doar 50 de kilometri. Cutia de viteze este una automata, in sase trepte, farurile cu tehnologia LED completand trasaturile ei de exceptie.

Interiorul masinii se distinge si el. Acesta este facut dintr-un tip special de material, obtinut din sticle de plastic reciclate. Tehnica folosita permite obtinerea formei dorite dintr-o singura bucata, fara ca procesul fabricatiei sa implice irosirea materialului, scrie autoblog.com.

Nu se cunoaste inca data la care Peugeot va incepe productia acestei masini, insa este de asteptat ca momentul se fie destul de apropiat.

Acest nou concept demonstreaza ca viteza si puterea nu sunt calitati exclusive ale masinilor cu consum ridicat de combustibil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#masina sport peugeot, #masina hibrid peugeot, #Peugeot motor hibrid consum , #modele