Noi detalii despre viitorul Peugeot 408

Marti, 08 Septembrie 2009, ora 19:46
1906 citiri
Noi detalii despre viitorul Peugeot 408

Viitorul Peugeot 408 este asteptat pe strazi in 2010. Designul modelului de clasa medie va fi o evolutie importanta in istoria brandului.

Dupa ce la sfarsitul lui august va prezentam primele speculatii si prelucrari digitale ale viitorului Peugeot 408, revenim astazi cu noi informatii despre modelul de clasa medie al francezilor. Se pare ca urmasul actualului 407 va adopta un stil mai conservator si va reprezenta un pas inainte pentru filosofia de design Peugeot.

Potrivit unei surse neoficiale, trecerea de la 407 la 408 va consemna o evolutie importanta, un pas mai mare decat cel inregistrat intre vechiul 406 si actualul 407. "Masina va fi o evolutie si nu o revolutie, cum se asteapta majoritatea publicului. Pentru a intelege efectul ganditi-va la Insignia", a mai declarat sursa din interiorul Peugeot.

Viitorul model va beneficia de o gama de motorizari imbunatatita dar si de o versiune hibrida, Peugeot testand in prezent mai multe tipuri de propulsie alternativa. Cel mai probabil vom asista la introducerea unui diesel-hibrid, francezii fiind adevarati pionieri pe acest segment. Cea mai nou realizare in acest sens s-a regasit pe proaspatul model 3008.

O versiune hibrida a sedanului va fi capabila sa obtina un consum relativ mic si sa inregistreze emisii mai mici de 100 de g/km. Data lansarii oficiale este momentan necunoscuta, insa cel mai probabil versiunea de productie va debuta anul acesta, intrarea pe piata fiind asteptata in 2010.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#Peugeot 408 detalii , #stiri Peugeot