rezultate olimpiada chimie neamt

vezi toate articolele pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei a premiat elevii nemteni medaliati la olimpiadele internationale

Cei 4 olimpici international din judetul Neamt au fost, ieri, recompensati de Ministerul Educatiei. Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Sorin Mihai Cimpeanu, si ministrii Remus Pricopie si Mihnea Costoiu, au participat, ieri, la festivitatea de premiere a tuturor elevilor din tara care au mai mult


Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 06:09

Ultimul "hop" al Bacalaureatului

Ultimul "hop" al Bacalaureatului

Aproape 4000 de elevi au participat, ieri, la ultima proba a Bacalaureatului, fara ca vreunul dintre ei sa fie prins copiind. La proba scrisa la alegere au lipsit 205 dintre cei 4.083 de inscrisi.

Cei prezenti au avut de ales intre disciplinele: Biologie, Geografie, Fizica, Chimie, Informatica, mai mult


Sambata, 05 Iulie 2014, ora 05:03

Romascani in elita chimistilor din tara

Romascani in elita chimistilor din tara

Cinci elevi din Roman sunt cooptati in lotul care va reprezenta judetul Neamt la olimpiada nationala de chimie. Doi profesori romascani fac parte din Comisia Centrala a olimpiadei.

Cinci elevi din Roman vor face parte din lotul judetului Neamt pentru olimpiada nationala de chimie, care se va mai mult


Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 03:40

Elevi exceptionali, premiati de TCE 3 Brazi

Elevi exceptionali, premiati de TCE 3 Brazi

Sase dintre elevii eminenti ai judetului Neamt au fost premiati, marti, inainte de sedinta extraordinara de Consiliu Judetean.

Propunerea de premiere a elevilor cu rezultate dosebite a apartinut consilierilor judeteni PSD care, in luna iulie, i-au solicitat presedintelui Culita Tarata sa-i mai mult


Miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 06:45

Alte articole despre: elevi premii TCE 3 Brazi
61,4% promovabilitate la BAC in judetul Neamt

61,4% promovabilitate la BAC in judetul Neamt

Este cel mai bun rezultat realizat de invatamantul nemtean de la introducerea sistemelor de supraveghere antifrauda in centrele de examinare n la nivel national, rata de promovabilitate la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie - iulie, este de 55,4%.

Luni a fost zi cu emotie pentru absolventii mai mult


Marti, 09 Iulie 2013, ora 06:42

Romascana in lotul national de chimie

Romascana in lotul national de chimie

Mara Iesanu (foto), cel mai titrat elev romascan al ultimilor ani, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Roman-Voda", a reusit performanta de a se califica in lotul largit al Romaniei, din cadrul caruia vor fi selectati, apoi, participantii la concursurile internationale de chimie.

Aceasta mai mult


Luni, 08 Aprilie 2013, ora 06:40

Elita chimistilor a venit la Piatra Neamt

Duminica, la Piatra Neamt, in sala Casei de Cultura s-a dat startul celei de a 47-a olimpiade nationale de chimie. In competitie sunt inscrisi cinci elevi romascani.

Cei mai buni elevi la chimie din intreaga tara si profesorii lor vor petrece la Piatra Neamt o saptamana cu probe si inteceri, dar mai mult


Luni, 01 Aprilie 2013, ora 06:41

Directorii trag ponoasele pentru notele elevilor

Miercuri, directorii de licee si de scoli generale din judet vor trage ponoasele pentru rezultatele foarte slabe inregistrate de elevii lor la simularea organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Neamt in urma cu doua saptamani.

Conducerea inspectoratului scolar a convocat o sedinta de lucru, la mai mult


Miercuri, 27 Martie 2013, ora 06:41

Gala Excelentei si-a desemnat laureatii

Gala Excelentei si-a desemnat laureatii

Joi a avut loc Gala Excelentei Romascane, un eveniment in cadrul caruia au fost recompensati romascanii care s-au remarcat de-a lungul timpului, prin actiuni deosebite, cu un impact important asupra comunitatii.

Foto: Cristiana Bortas, redactorul-sef al Ziarului de Roman, felicitata de primarul mai mult


Vineri, 17 Mai 2013, ora 06:42

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook