Articole despre "strand piatra neamt"

Rezultatele 1 - 30 din 64 (0.190 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Piatra Neamt citeste !

Duminica, 17 Mai 2015, ora 15:17

Piatra Neamt citeste !Biblioteca Judeteana "G.T. Kirileanu" organizeaza un Targ de voluntariat ce face parte din campania de promovare a cartii si lecturii publice. In cadrul proiectului "Piatra Neamt citeste", institutia de cultura realizeaza evenimentul "Prinde gustul pentru citit!", in Strandul Tineretului, duminica 17 mai. Cu acest prilej, vor fi premiati si voluntarii bibliotecii in cadrul Galei voluntarilor.

Adrian Alui Gheorghe, directorul bibliotecii precizeaza care este scopul campaniei: "Va invitam sa daruiti bibliotecii carti si materiale de informare, atat pentru completarea colectiilor cat si pentru sustinerea campaniei de promovare a cartii si lecturii publice".

Citeste si Voluntar printr daramaturile Nepalului

Actiunea se desfasoara in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului (11-17 mai), iar biblioteca judeteana si-a propus o gama variata de activitati de sensibilizare, informare si mobilizare publica in scopul promovarii voluntariatului, a cartii si lecturii publice.

Ingrid CIOFOAIA

Actualitate / stiri Actualitate38 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Piatra Neamt citeste !

Duminica, 17 Mai 2015, ora 12:17

Piatra Neamt citeste !Piatra Neamt citeste !

Biblioteca Judeteana "G.T. Kirileanu" organizeaza un Targ de voluntariat ce face parte din campania de promovare a cartii si lecturii publice. In cadrul proiectului "Piatra Neamt citeste", institutia de cultura realizeaza evenimentul "Prinde gustul pentru citit!", in Strandul Tineretului, duminica 17 mai. Cu acest prilej, vor fi premiati si voluntarii bibliotecii in cadrul Galei voluntarilor.

Adrian Alui Gheorghe, directorul bibliotecii precizeaza care este scopul campaniei: "Va invitam sa daruiti bibliotecii carti si materiale de informare, atat pentru completarea colectiilor cat si pentru sustinerea campaniei de promovare a cartii si lecturii publice".

Actiunea se desfasoara in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului (11-17 mai), iar biblioteca judeteana si-a propus o gama variata de activitati de sensibilizare, informare si mobilizare publica in scopul promovarii voluntariatului, a cartii si lecturii publice.

Ingrid CIOFOAIA

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

S-au impartit atributiile la Primaria Piatra-Neamt

Vineri, 08 Mai 2015, ora 18:18

S-au impartit atributiile la Primaria Piatra-NeamtMembrii echipei de conducere de la Primaria Piatra-Neamt au atributii stabilite prin dispozitie a primarului interimar Dragos Chitic. Conform discutiilor cu cei doi colegi, viceprimarul Constantin Teodorescu si consilierul cu atributii de viceprimar Vasile Popescu, acesta din urma a preluat majoritatea atributiilor fostului viceprimar Aurelia Simionica, mai putin coordonarea Politiei Locale si a activitatii Salubritas, de care va raspunde Dragos Chitic. Pentru ca nu a luat o decizie in privinta acceptarii functiei de viceprimar sau a depunerii demisiei, Constantin Teodorescu nu a primit deocamdata nicio atributie. "In acest moment atributiunile sunt impartite intre mine si domnul Popescu, sa nu uitam nici city-managerul care are si el atributiuni delegate, raspunde de Directia de Implementare a Proiectelor Europene, de Directia Economica, de Resurse Umane. Deocamdata functionam asa, daca pe parcurs mai apar alte modificari ele se pot face", a spus Dragos Chitic, primar interimar municipiul Piatra Neamt. Vasile Popescu este cel care in cazul absentei primarului interimar va prelua atributiile acestuia si tot el ii va tine locul si adminsitratorului public, conform aceleiasi dispozitii.

Primaria a scos la licitatie strandul si Parcul Zoo

Alina FERENT

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Oportunitati de afaceri la Piatra Neamt

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 12:16

Oportunitati de afaceri la Piatra NeamtConsilierii locali au fost de acord sa concesioneze unele servicii prestate de firmele pe care le administreaza in vederea eficientizarii activitatii. S-a aprobat studiul de oportunitate, regulamentul de organizare si functionare, regulamentul de delegare a gestiunii prin concesiune, a serviciului public de administrare, intretinere si exploatare a parcarilor de resedinta, a parcarilor inchiriate institutiilor publice sau private de pe domeniul public si privat al municipiului Piatra Neamt, a caietului de sarcini, respectiv a contractului-cadru de concesiune a serviciului public de administrare, intretinere si exploatare a parcarilor de resedinta, a parcarilor inchiriate institutiilor publice sau private de pe domeniul public si privat al Municipiului Piatra Neamt. Dincolo de exprimarile greoaie din documentele administratiei locale, se cauta firme pricepute care sa administreze ti sa aduca bani din respectivele activitati, la care se adauga Parcul Zoologic, strandul Municipal, Sala Polivalenta si Mall Forum Center.

Se cauta constructor pentru Centrul de Informare Turistica

Ingrid CIOFOAIA

Concesionarea se va face prin licitatii publice.

Actualitate / stiri Actualitate57 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

25 de elevi pietreni din Piatra Neamt au luat locul consilierilor locali

Duminica, 29 Martie 2015, ora 18:17

25 de elevi pietreni din Piatra Neamt au luat locul consilierilor localiSedinta simulata de elevi face parte din proiectul de educatie civica- Joc de strategie: politica locala, propus de Fundatia Friedrich Ebert. Tinerii, grupati in cinci partide -Alb, Albastru, Gri, Mov si Roz- au realizat si propus urmatoarele proiecte: construirea unei piste de alergare intre Podul Caprioara si Batca Doamnei, amenajarea unui spatiu pentru micii producatori pana la reconstructia pietei arse, recompartimentarea viitoarei Piete Centrale, imbunatatirea serviciilor pentru pacientii Spitalului Judetean si concesionarea Parcului Zoo. Inainte de a trece la dezbaterea proiectelor de hotarare, consilierii de o zi i-au adresat primarului Dragos Chitic, mai multe intrebari: ce se face cu proiectul zonei pietonale din oras, ce obligatii va avea viitorul administrator al Strandului, ce solutii are Primaria pentru cainii comunitari, cum poate rezolva municipalitatea problema tinerilor iesiti din sistemul institutionalizat si daca este posibila o campanie de reabilitare a zidurilor, fatadelor, zidurilor inestetice din oras. A urmat apoi o dezbatere aprinsa pe marginea proiectelor de hotarare propuse de cele cinci partide. Dupa mai multe argumente pro si contra, doua dintre proiecte au picat la vot. Este vorba despre amenajarea spatiului pentru producatorii care isi vand acum zarzavaturile pe trotuar si dotarea Spitalului Judetean ( pe motiv ca la aceasta ar trebui sa contribuie fiecare unitate administrativ- teritoriala, nu doar Piatra Neamt). La finalul sedintei, primarul ...

Actualitate / stiri Actualitate48 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Autoritatile au marcat evenimentele din 9 mai

Vineri, 08 Mai 2015, ora 18:18

Autoritatile au marcat evenimentele din 9 maiVineri, 8 mai, la sediul Palatului Administrativ a avut loc simpozionul dedicat aniversarii Zilei Independentei Romaniei, Zilei Victoriei Natiunilor Unite in cel de-al Doilea Razboi Mondial si Zilei Uniunii Europene. La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, ai institutiilor publice deconcentrate, Garnizoanei Piatra Neamt, Cercului Militar Piatra Neamt, Asociatiei Cadrelor Militare in rezerva si retragere-Filiala Neamt. "Pentru noi, romanii, aceasta zi are o tripla semnificatie, egale ca importanta si putem spune, fara rezerve, ca ziua de 9 mai ne-a jalonat mersul spre viitor. Spre acel viitor european pe care ni l-am dorit, dar pe care trebuie sa depunem eforturi pentru a-l construi. Este o zi istorica incarcata de emotie, ne aminteste ca romanii au luptat si s-au jertfit pentru o Romanie libera, independenta si suverana, integrata intr-o Europa unita. La multi ani tuturor!", a spus Vlad Angheluta, prefectul judetului Neamt. ,, 9 mai este o zi de mare importanta pentru poporul roman, conteaza foarte mult faptul ca traim liberi intr-un stat democratic. Ceea ce nu trebuie sa uitam este ca, de regula, razboaiele pornesc in momente de instabilitate, in perioade de criza, iar rolul nostru este sa nu creem premisele favorabile pentru un eventual conflict. Poate ca astazi, Romania este intr-una dintre cele mai favorabile conjuncturi, suntem membri cu drepturi depline ai Uniunii Europene, este pace si trebuie cu totii sa luptam pentru a pastra ...

Actualitate / stiri Actualitate43 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Vremea calda a inchis partia de pe Cozla

Marti, 10 Martie 2015, ora 18:19

Vremea calda a inchis partia de pe CozlaSezonul de schi la Piatra-Neamt s-a incheiat din cauza temperaturilor ridicate care au facut impracticabil acest sport. Vremea calda a inchis si patinoarul din Strandul Municipal. Conducerea Perla Invest (societatea care care administreaza infrastructura turistica a orasului), a sperat intr-o racire a vremii, dar se pare ca primavara si-a intrat in drepturi. "Multumim ca ati fost alaturi de noi mai bine de doua luni si speram ca am fost la inaltimea asteptarilor dumneavoasta. Cozla Parc deja se pregateste de sezonul de vara", a declarat Catalin Goldan, managerul societatii Perla Invest.

Cucuteni, cultura care atrage turistii in Neamt

Ingrid CIOFOAIA

Actualitate / stiri Actualitate35 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Sensul giratoriu din fata Hotelului Ceahlau isi schimba fata

Vineri, 27 Februarie 2015, ora 18:19

Sensul giratoriu din fata Hotelului Ceahlau isi schimba fataInitiativa apartine primarului interimar Dragos Chitic, in urma numeroaselor sesizari venite de la cetatenii nemultumiti de aspectul "caracatitei" luminoase din respectivul sens giratoriu. Elementul luminos a fost ridicat iar in locul lui va fi realizata o constructie ce se va incadra in imaginea urbanistica a zonei. Amenajarea sensului giratoriu este realizata de doua societati ale Consiliului Local: Publiserv si CMI Urban. Publiserv si-a incheiat partea de lucrare-bordurare, pavele, betoane. Au mai ramas de montat stalpii reflectorizanti, urmand ca societatea Urban sa continue amenajarea prin plantarea de flori, arbusti, spatiu verde in interiorul giratoriului. Oficialii pietreni estimeaza ca reamenajarea sensului giratoriu va fi gata in luna aprilie. Constructia veche a fost transportata in Strandul municipal.

Centru de recuperare medicala la Piatra Neamt

Ingrid CIOFOAIA

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

La Perla Invest, insolventa vine cu telegondola

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 09:20

La Perla Invest, insolventa vine cu telegondolaUna dintre cele mai mari firme ale administratiei locale, Perla Invest, are mari greutati financiare. Totul a pornit de la un credit de 40 de milioane de lei contractat la Alpha Bank in 2007. Conducerea bancii a cerut sa aiba o discutie cu sefii municipalitatii, cerere onorata de Dragos Chitic, primarul interimar al municipiului Piatra Neamt, Catalin Goldan, managerul Perla Invest si Bogdan Puscasu, city managerul municipiului.

Potrivit autoritatilor pietrene, Perla Invest nu a intrat inca in procedura de insolventa. Se va stabili un termen in instanta pentru stingerea datoriei, in valoare de 60.000 de lei, suma care poate fi achitata ori se poate face o esalonare care poate duce la retragerea solicitarii de insolventa. "Am dat asigurari ca vom incerca sa evitam insolventa. Am considerat ca trebuie sa fiu si eu prezent la aceasta intalnire, ca reprezentat al primariei care este garant la creditul luat de Perla Invest. Sper sa gasim o solutie pentru a evita insolventa. In acelasi timp, se pare ca singura solutie viabila in acest moment, este ca primaria sa preia creditul de la Perla Invest, care nu reuseste sa acopere ratele si dobanzile din activitatea curenta", a spus primarul Dragos Chitic. O incercare de preluare a creditului s-a facut si in anii trecuti.

Preluarea creditului de catre primarie ar salva societatea

Consiliul Local a aprobat, de principiu, preluarea de catre municipiul Piatra Neamt, in dubla calitate actuala de garant in raport cu banca si de actionar unic ..

Actualitate / stiri Actualitate83 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Google Street View face poze in Piatra Neamt

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 15:15

Google Street View face poze in Piatra NeamtIn zilele de 16 si 17 octombrie, municipiul Piatra Neamt va fi pozat din toate unghiurile, urmand ca imaginile preluate sa fie vizionate pe internet, cu ajutorul programului Google Maps Street View. Echipa va fotografia obiective de interes turistic, dar si repere de orientare din oras, precum: statia de plecare a telegondolei, Gara, obiectivele de pe varful masivului Cozla (iglu), Piata Curtea Domneasca, Teatrul Tineretului, Parcul Central, Stadionul Municipal Ceahlaul, Sala Polivalenta, Strandul Tineretului, Lacul Batca Doamnei, podul nou de peste paraul Cuiejdi si pietonalul amenajat deasupra Cuiejdiului, Forum Center, Piata Petrodava. Fotografiile sunt realizate cu ajutorul lui Google Trike o bicicleta special conceputa si prevazuta cu un aparat de fotografiat si a masinilor Google Street View.

Acoperirea Street View va fi extinsa cu inca 39 de orase mari, printre care se regaseste si municipiul PiatraNeamt, dar si Craiova, Focsani, Baia Mare, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Galati, Deva, Hunedoara, Sfantu Gheorghe, Zalau, adaugand peste 40.000 kilometri la acoperirea initiala de 6.000 kilometri. Street View este o aplicatie foarte cunoscuta a Google Maps, disponibila deja in 40 de tari, care sa dovedit a fi populara si utila si in Romania. Aceasta permite utilizatorilor sa exploreze si sa navigheze virtual intro zona cu ajutorul imaginilor panoramice la nivel de strada. Aplicatia este disponibila si in Google Earth si pe Google Maps pentru telefoanele mobile.

Google ...

Actualitate / stiri Actualitate345 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Primaria Piatra Neamt a sarbatorit varstnicii

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 03:15

Primaria Piatra Neamt a sarbatorit varstniciiIeri, pietrenii aflati la varsta a treia au avut parte de mai multe surprize din partea autoritatilor locale.

Ziua de 1 octombrie este dedicata varstnicilor din intreaga tara, si a devenit o traditie ca Primaria Piatra Neamt sa organizeze festivitati de marcare a acestei zile. Astfel, de la bugetul local au fost alocati 21.000 de lei, pentru organizarea de mese festive si alte evenimente dedicate varstnicilor. "Persoanele de varsta a treia reprezinta o categorie care se bucura de o atentie aparte din partea noastra. Am raspuns solicitarilor venite din partea asociatiilor de pensionari din oras, pentru organizarea mai multor evenimente cu ocazia Zilei Varstnicului. Incercam sa fim alaturi de ei de fiecare data, sai ajutam in masura posibilitatilor si a competentelor pe care le avem. In acest sens, prin hotarare de CL au fost alocate patru spatii ce urmeaza sa fie amenajate ca centre de socializare in patru cartiere ale orasului. Tot prin hotarare de CL am acordat facilitati la plimbarea cu telegondola persoanelor varstnice insotite de nepotei", a declarat viceprimarul Dragos Chitic. Pensionarii au fost felicitati si de senatorul PDL de Neamt, Toader Mocanu, care a declarat ca persoanele varstnice trebuie respectate pentru tot ceea ce au facut dea lungul vietii: "In primul rand, cred trebuie sa le aducem multumiri, un gand de recunostinta si pretuire pentru efortul depus pentru orasul nostru, pentru comunitatea in care traim. Nu trebuie sa uitam niciodata ca ei sunt cei ...

Life Show / cultura156 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Piatra Neamt Tuning Fest - prima editie

Vineri, 03 August 2012, ora 03:15

Municipalitatea pietreana va organiza, in parteneriat cu societatea Autosport Events SRL, in perioada 1112 august, in Strandul Tineretului, prima editie a "Piatra Neamt Tuning Fest".

Potrivit organizatorilor, evenimentul este axat pe ideea de party, relaxare si o doza mare de spectacol, aspecte carel scot din tiparul calendarului obisnuit al evenimentelor de tunning din Romania. Publicul va putea admira o expozitie de masini modificate cu firme expozante din domeniul auto si piese aftermarket. De asemenea, va exista si competitie de car audio, vor fi prezenti piloti si echipaje din Motorsport. Nu vor lipsi concertele in aer liber, focurile de tabara, gratarele si multe alte surprize. Vor fi premiate: Best Car of the Show, Best Custom Exterior, Best Import Exterior, Best Interior, Best Rims, Best Paint si Best Autohton. Suma alocata de primarie pentru organizarea acestui eveniment este de 10.000 de lei.

Ingrid Ciofoaia

Life Show / cultura79 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Piatra - Neamt devine capitala sporturilor cu motor

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 03:15

Piatra - Neamt devine capitala sporturilor cu motorIn perioada 7 - 9 septembrie, va avea loc cea dea doua editie a Hard Enduro Piatra Neamt. Graham Jarvis, care a castigat toate competitiile importante de hardenduro din lume va concura si la aceasta editie. Britanicul revine in Romania, dupa ce a castigat in luna iunie, pentru a treia oara, Red Bull Romaniacs cel mai dificil raliu hard enduro de pe planeta. Alaturi de riderul Husaberg, la Piatra Neamt mai sunt asteptati alti 100 de enduristi.

Prolog nocturn pe muntele Cozla

Din dorinta de a veni la fiecare editie cu ceva nou, organizatorul Hard Enduro a pregatit anul acesta un Prolog nocturn pe muntele Cozla. Astfel, vineri, incepand cu ora 18.00, la baza partiei de pe Cozla se va da startul Prologului, primii actori ai showului de hard enduro fiind riderii de la clasa Hobby. Vor urma riderii de la clasele Experti si Profi la ora 20.00, Prologul urmand sa se desfasoare pe nocturna pana la ora 22.00. Traseul amenajat pe masivul Cozla include obstacole naturale in prima parte, dar la final ofera atat concurentilor, cat si spectatorilor o surpriza. Pentru a face o tura completa de traseu, riderii vor fi nevoiti sa urce prin hotelul aflat in constructie, finisul Prologului fiind amenajat pe acoperisul acestuia. Configuratia unica in lume a Prologului le va da posibilitatea spectatorilor sa fie deasupra concurentilor, showul putand fi urmarit si din telescaun.

Prima zi din munti a Hard Enduro, va debuta sambata, 8 septembrie, la ora 09.00. Startul se va da chiar sub ...

Sport / stiri Sport272 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Sporturile extreme isi dau intalnire la Piatra Neamt

Miercuri, 18 Iulie 2012, ora 03:15

Sporturile extreme isi dau intalnire la Piatra NeamtLa sfarsitul acestei saptamani, in zilele de 21 22 iulie, pietrenii sunt asteptati sa participe la Festivalul "Tare ca Piatra", singurul din Moldova dedicat sporturilor extreme.

Festivalul, aflat la cea dea VIIa editie, este organizat de Asociatia Sportiva Shack, Fundatia Ileana, in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt. Festivalul se axeaza pe concursuri de skateboard, downhill si streetball. Practicanti profesionisti ai fiecarui sport isi pun la bataie cele mai tari trucuri si promit o serie de provocari inedite pentru audienta.

"Primaria a sustinut si va sustine intotdeauna sportul, pentru ca tinerii din oras sa faca cat mai mult sport, nu neaparat extrem. Festivalul Tare ca Piatra a inceput sa prinda din ce in ce mai mult", a spus Vlad Tudor, purtatorul de cuvant al Primariei Piatra Neamt.

La sfarsitul competitiei, organizatorii vor da o petrecere incendiara la Strandul Municipal. Capul de afis va fi tinut de Suie Paparude si Gojira, iar, in deschidere, atmosfera va fi intretinuta de vedete locale precum Umbra, Sideways, MCB, Keeble. Organizatorii festivalului urmaresc, cu fiecare editie, sa combine cat mai bine doza de adrenalina care insoteste participantii din tara si de peste hotare, cu un cadru competitiv si de fairplay al desfasurarii probelor, cu o pauza de distractie legendara intre cele doua zile de concurs (partyul Tare Ca Piatra) si cu o sedere cat mai placuta pe durata weekendului estival.

Ingrid Ciofoaia

Sport / stiri Sport103 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Program bogat si voie buna la Zilele Orasului Piatra Neamt

Joi, 21 Iunie 2012, ora 03:15

In perioada 20 - 24 iunie, locuitorii municipiului Piatra Neamt, vor avea parte de multa distractie si voie buna, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Orasului.

Primaria a pregatit un program amplu, bogat si variat, pe placul tuturor. Programul cuprinde o serie de manifestari, concursuri, concerte si competitii sportive. Astfel, pe langa expozitii, vor avea loc si concursuri de pictura, fotografie si poezie cu tema ,,Arta ne uneste" organizate de Fundatia "Grup Scolar Chimie" la Galeriile de Arta Moderna, la care participa concurenti din orasele infratite PiatraNeamt, Orhei si Hliboca. Totodata, in perioada 1530 iunie, Galeria Lascar Vorel gazduieste expozitia de pictura ,,Orasul Artistilor". Sambata si duminica, Palatul Copiilor va organiza mai multe spectacole si expozitii de pictura. Cei mici vor putea participa joi, 21 iunie, la "Caravana MiniMax" din Strandul Tineretului. In perioada 21 24 iunie, se desfasoara Cupa municipiului PiatraNeamt, Cupa Federatiei Ecvestre Romane si Etapa I a Grand Prix Romania de sarituri peste obstacole la Baza Hipica ,,Virgil Barbuceanu".

Tot in aceeasi perioada, sunt programate Cupa Municipiului PiatraNeamt la sah, dar si Cupa Municipiului PiatraNeamt la Radioamatorism. Vineri, 22 iunie, la sala Consiliului Judetean (CJ) Neamt, va avea loc deschiderea Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii si Tineri "Camena", editia a Va. Manifestarile programate pentru aceasta zi, vor continua in zona puntii pietonale de la strand, ..

Actualitate / stiri Actualitate698 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Nemtenii s-au topit de caldura

Luni, 30 Iulie 2012, ora 03:15

Sfarsitul de saptamana canicular ia scos pe pietreni din casele incinse ca un cuptor, in cautarea unui petic de umbra. Cei mai multi au luat cu asalt strandul si dealurile din jurul orasului, pentru a scapa de vipia arzatoare. Altii, au incercat sa scape de zapuseala la umbra teraselor domolindusi setea cu o bere rece.

"Am venit la strand cu prietenii, dar mai stam la umbra si mai facem cate o baie. Nu au mai fost calduri asa de mari de cativa ani buni, iar in casa aerul e insuportabil",nea spus Florin Tofan, 28 de ani. Pensionarii, in schimb, au ezitat sa iasa la plimbare, pentru a nu avea probleme din cauza temperaturilor ridicate. Cei mai multi au facut piata la primele ore ale diminetii, dupa care sau retras in case. "Am cumparat ceva de mancare si apa minerala. Mai bine stau in casa, chiar daca e naduseala. Trag draperiile trase si suport caldura cum pot, dar nu ies din casa. Si asa am tensiunea mare, nu vreau sa ajung la spital. Sper doar ca aceasta perioada caniculara sa treaca mai repede , sa mai putem iesi si noi la o plimbare, ca innebunim intre patru pereti", nea spus doamna Vasilica Agheorghiesei, 69 de ani.

Inarmati cu palarii, sepci, ochelari de soare si sticle cu apa, pietrenii au incercat sa faca fata caldurilor insuportabile din weekendul trecut, insa soarele dogoritor ia stors de puteri pe cei care sau aventurat pe strazi in miezul zilei.

Ingrid Ciofoaia

Life Show / stiri Life Show57 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Targul "Toamnei nemtene"

Miercuri, 17 Octombrie 2012, ora 03:15

Targul "Toamnei nemtene"Sarbatoarea recoltei poarta in acest an numele de "Targul toamnei nemtene" * evenimentul va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare in zona puntii de la strand si va reuni expozitii de masini agricole, un targ de animale si un festival al toamnei cu must si bunatati traditionale de sezon

Desfasurata aproape in fiecare an la Piatra Neamt, sarbatoarea recoltei va fi in acest an un eveniment de amploare care va fi dedicat atat specialistilor din agricultura care vor afla cele mai importante noutati din domeniu, cat si publicului larg. Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie Neamt, in parteneriat cu Directia Agricola si Holdingul TCE 3 Brazi.

"Cei care lucreaza in domeniul agricol vor putea vedea la targ cele mai noi tehnologii in domeniu, masini si utilaje de ultima generatie cum de mult timp nu au mai fost expuse la Piatra Neamt. Si crescatorii de animale se vor putea informa cu privire la noutatile din domeniu si vor putea vedea cele mai bune rase pentru productie", a spus Mihai Caravan, sef Relatii Publice Camera de Comert si Industrie Neamt

Targul va fi deschis si publicului larg, pentru a cumpara produse traditionale, legume si fructe, dar si must proaspat. Organizatorii au pregatit si cateva surprize pentru ca evenimentul sa fie cat mai atractiv. Deschiderea targului va avea loc sambata 27 octombrie.

Alina Ferent

Business / stiri Business141 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Deschiderea oficiala a Strandului, amanata pentru 1 iunie

Marti, 29 Mai 2012, ora 03:15

Deschiderea oficiala a Strandului, amanata pentru 1 iunieVremea capricioasa din ultima saptamana si timpul rece nu au permis deschiderea oficiala a Strandului Municipal, de la PiatraNeamt, in weekendul 25 27 mai, scrie www.realitateamedia.ro.

Programata pentru data de 25 mai, deschiderea sezonului estival in strand a fost amanata pentru data de 1 iunie, cand administratorul complexului de agrement spera ca si vremea sa fie prielnica activitatilor in aer liber. Tot atunci vor fi umplute cele doua bazine de inot iar plajele vor fi pregatite sasi primeasca vizitatorii. "Am decis sa inauguram Strandul Municipal in data de 1 iunie si vom organiza weekendul copiilor. Deocamdata vremea nu nea permis sa deschidem sezonul estival in Strand. Avem si un nou plan tarifar pentru serviciile oferite in Strand, ce a fost aprobat in sedinta de Consiliul Local PiatraNeamt", a declarat Catalin Goldan, managerul societatii Perla Invest.

Strandul Municipal nu a dus lipsa de clienti pana acum. In zilele in care a fost cald si frumos, pietrenii au mers la strand pentru gratare si distractiei in aer liber iar pana pe 15 mai au avut si posibilitatea de a intra gratis in incinta complexului de agrement de pe malul Bistritei.

Life Show / stiri Life Show472 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Agricultorii au fost sarbatoriti la Zilele Toamnei

Luni, 29 Octombrie 2012, ora 03:15

Agricultorii au fost sarbatoriti la Zilele ToamneiTargul agricol "Zilele toamnei", ajuns la cea dea Xa editie, a fost reluat in acest an, dupa o perioada de absenta, cu sprijin si din partea unor firme private.

Evenimentul, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI), Consiliul Judetean, Primaria Piatra Neamt, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Holding TCE 3Brazi si Grupcons, sa desfasurat pe parcursul a doua zile, sambata si duminica, langa strandul municipal. La "Zilele Toamnei" au participat 42 de firme din toate domeniile agricole, din judetul Neamt, dar si din judetele vecine Suceava, Botosani si Bistrita Nasaud. "Aceasta editie se doreste a fi o reeditare a targurilor de toamna, agricole si, cred ca daca vom beneficia de sprijinul celor care lucreaza in agricultura, vom organiza in fiecare toamna, aceasta sarbatoare destinata oamenilor din agricultura si nu numai lor", a spus Mihai Apopii, presedintele CCI.

Expozitia a fost organizata pe cinci mari sectiuni: Salonul produselor alimentare care a expus numeroase soiuri de legume, fructe, preparate traditionale din lapte si carne, produse ecologice, vinuri, miere de albine, terase cu must, mici si bere; Salonul masinilor si utilajelor agricole cu ultimele noutati din domeniul agricol; Salonul destinat cresterii animalelor; Salonul destinat semintelor, materialului saditor, ingrasamintelor, serelor si solariilor si Salonul prestatorilor de servicii de consultanta si formare profesionala, proiectare si distributie de software.

Presedintele ...

Business / afaceri146 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

12 mai, zi de curatenie si la Piatra Neamt

Vineri, 20 Aprilie 2012, ora 03:15

Primaria pietreana se va implica si in editia din aceasta primavara a campaniei de curatenie nationala "Let's do it Romania", programata pentru data de 12 mai, sub deviza "Mai multa calitate decit cantitate".

Edilii locali isi propun sa recruteze circa 2.000 de voluntari pentru aceasta actiune, la derularea careia vor contribui ONGuri locale, societati din subordinea Consiliului Local, institutii publice, unitati de invatamint. La fel ca anul trecut, se va incheia un parteneriat cu Asociatia "People to People Romania", care se va ocupa de recrutarea voluntarilor, identificarea zonelor cu probleme, formarea echipelor si distribuirea acestora pe zone, supravegherea si coordonarea echipelor de voluntari in ziua desfasurarii evenimentului, scrie www.realitateamedia.ro

"Anul trecut, voluntarii care au actionat pe raza municipiului Piatra Neamt au strins 1438 de saci (de 60 sau 120 de litri), adica circa 5.870 de kilograme de deseuri. Actiunea de curatenie sa desfasurat pe spatiile verzi situate in zone adiacente ale municipiului - malul Bistritei (in zona Strandului Tineretului), dealul Cirloman, zona Borzoghean, malul piriului Cuejdi, Valeni si Cut , Cozla si Pietricica. Consideram ca aceasta campanie de ecologizare este benefica atit pe plan national, cit si pe plan local, prin urmare actiunea va avea loc si in primavara acestui an", spun autoritatile locale.

La nivelul judetului Neamt, actiunea de curatenie din toamna trecuta a adunat 5.098 de voluntari, care au ...

Actualitate / stiri Actualitate147 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Strandul, pregatit pentru minivacanta de 1 Mai

Sambata, 28 Aprilie 2012, ora 03:15

Pietrenii nu se vor plictisi daca vor alege sasi petreaca minivacanta de patru zile de 1 Mai, in oras. Si, cum meteorologii au anuntat o vreme excelenta pentru aceasta perioada, ceicare doresc sasi petreaca timpul in aer liber, au la dispozitie mai multe variante.

Una dintre cele mai populare va fi, ca in fiecare an, strandul municipal. Desi sezonul estival va incepe oficial abia luna viitoare, administratorul bazei de agrement a pregatit un program special pentru aceste patru zile de vacanta.Astfel, in perioada 28 aprilie 1 mai, strandul va fi deschis intre orele 9.00 - 24.00. "Pentru toate cele patru zile, parcarea si accesul la gratare vor fi gratuite. De asemenea, au fost pregatite si locurile de joaca pentru copii, iar spatiile verzi au fost amenajate. Punem la dispozitia vizitatorilor 15 gratare, mese, bancute, cosuri de gunoi",a spus Catalin Goldan, managerul Perla Invest, administratorul strandului. (I.C.)

Actualitate / stiri Actualitate135 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Strandul Municipal se deschide oficial pe 25 mai

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 03:15

Sezonul estival va fi inaugurat oficial in Strandul Municipal in data de 25 mai, cand vor fi umplute cele doua bazine de inot iar plajele vor fi pregatite sasi primeasca vizitatorii, scrie www.realiateamedia.ro.

Pana pe 15 mai clientii au insa posibilitatea de a intra gratis in strand iar daca vremea le va permite pot face plaja pe sezlonguri. Administratorul strandului, societatea Perla Invest a decis ca de pe 25 mai sa fie deschis oficial clientilor. Zilele acestea se lucreaza la amenajarea si igenizarea spatiilor de cazare si a teraselor.

"Intentionam sa deschidem oficial Strandul Municipal in data de 25 mai, atunci urmand a fi puse la dispozitia clientilor si bazinele de inot. Insa pentru cei ce intentioneaza sa faca doar plaja, avem disponibile 200 de sezlonguri, fara costuri, deocamdata. In jurul datei de 15 mai vom baga si taxa de acces in strand. In aceasta perioada lucram la mentenanta complexului de agrement dar si la lista cu tarife, pentru ca vrem sa stabilim niste tarife avantajoase pentru clienti", a declarat Catalin Goldan, managerul societatii Perla Invest.

Strandul Municipal nu a dus lipsa de clienti nici in perioada minivacantei de 1 mai. In cele patru zile libere, aproximativ 10.000 de clienti au pasit in strand, acelasi numar fiind inregistrat si in perioada promotiei la telegondola.

Actualitate / stiri Actualitate223 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

In Neamt este un singur spatiu unde oamenii pot face gratare

Sambata, 31 Martie 2012, ora 03:15

Mult mediatizata Lege a picnicului (Legea 54/2012), adoptata in februarie de Parlament, promulgata acum doua saptamani de presedintele Traian Basescu si publicata marti in Monitorul Oficial, a intrat ieri in vigoare.

A intrat in vigoare, insa este inaplicabila in judetul Neamt. Si asta pentru simplul motiv ca in judet nu exista, cu o singura exceptie (la PiatraNeamt, in strandul municipal), niciun spatiu amenajat potrivit legii pentru activitati de picnic, scrie www.realitateamedia.ro

Carul inaintea boilor...

Legea picnicului, de altfel plina de bune intentii la adresa protectiei mediului, este un minunat exemplu de cum sa pui, vorba batranilor, carul inaintea boilor. Pentru ca acest act normativ prevede o multime de obligatii si interdictii pentru amatorii de gratare si distractie in aer liber, insa nu tine cont de o realitate: in Romania sunt extrem de putine locurile in care se ofera conditiile organizarii "ca la carte" a unui picnic. Mai mult, desi aceste locuri lipsesc aproape cu desavarsire, in lege nu este prevazut vreun termen pana la care autoritatile publice locale sa fie obligate a amenaja spatii de recreere de acest gen (dotate cu locuri pentru prepararea gratarelor, cu pichete PSI, cu platforme pentru colectarea selectiva a deseurilor etc. etc.).

"Legea exista si trebuie respectata, insa ar fi anormal sa nu tinem cont de situatia existenta la momentul de fata in ceea ce priveste asigurarea unor spatii amenajate pentru activitatile de picnic. La noi ...

Actualitate / stiri Actualitate370 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Distractie de 1 Mai Muncitoresc

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 03:15

Distractie de 1 Mai MuncitorescMajoritatea pietrenilor care au avut liber de 1 Mai, au petrecut pe cinste.

Daca cei cu dare de mana au plecat la mare sau in statiuni, nici cei cu venituri modeste nu sau lasat mai prejos si au luat cu asalt strandul municipal si dealurile care inconjoara orasul. Cum vremea a fost calda, din meniul zilei nu au lipsit gratarul traditional, berea si mititeii. Dupa cateva pahare cu vin sau bere, oamenii au inceput sa depene amintiri din epoca de aur.

"Imi amintesc de vremurile comuniste cand aveau loc mitinguri, defilari, se purtau pancarte uriase cu chipul conducatorului iubit, se strigau lozinci, iar prezenta era obligatorie. Totusi, trebuie sa recunosc ca in ciuda faptului ca nu aveam atatea zile libere, ne distram si atunci", nea spus cu oarecare nostalgie in glas, domnul Eugen, 51 ani, in timp ce supraveghea cu atentie micii care sfaraiau pe gratar. Tinerii pusi pe distractie au sarbatorit Ziua Muncii in cluburi, dansand pana in zori pe hituri celebre. Vremea frumoasa ia scos din casa la o plimbare si pe cei cu buzunarele mai mult goale.

Chiar daca nu au avut bani sa iasa la picnicul traditional, oamenii sau plimbat prin parc si sau relaxat la o bere. Pana si boschetarii au petrecut de 1Mai. Cu banii adunati din mila trecatorilor siau cumparat bautura dupa care rapusi de caldura si aburii alcoolului, unii dintre ei au adormit pe bancile din parcuri. Una peste alta, pietrenii care au avut liber de Ziua Muncii, au mancat, au baut si sau distrat conform traditiei ...

Life Show / cultura62 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Parapanta si tiroliana pe Cozla

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 03:15

Parapanta si tiroliana pe CozlaDezvoltarea turistica a municipiului Piatra Neamt ramane in continuare una din cele mai importante obiective pentru administratia locala.

In prezent, autoritatile locale deruleaza proiectul "Dezvoltarea turismului din PiatraNeamt prin promovarea activitatilor de marketing si a produselor cu specific local", in valoare de 932.000 lei, din care 700.000 lei, finantare de la Uniunea Europeana. Primaria Piatra Neamt a participat, in perioada 30 martie - 1 aprilie, la cea dea Va editie a Targului "Transylvania Tourism Fair" de la Brasov, alaturi de 90 de expozanti printre care sau numarat cele mai importante agentii de turism din tara, marii touroperatori de pe piata serviciilor turistice, institutii nationale si internationale, dar si asociatii de promovare.

Autoritatile locale au prezentat oferta turistica a statiunii turistice Piatra Neamt, si au fost realizate schimburi de experienta cu statiuni turistice si agentii turistice consacrate. Vizitatorii au primit materiale promotionale care includ si imagini cu Strandul Tineretului, Parcul Cozla, telescaunul si telegondola, Baza Hipica, Curtea Domneasca, muzeele din oras ori traseele de drumetie din imprejurimi.

"La targul de la Brasov, multi dintre vizitatori cunosteau municipiul Piatra Neamt si investitiile in turism care sau facut aici si sau interesau despre stadiul lucrarilor la proiectele aflate in derulare, reabilitarea Curtii Domnesti sau lucrarile de pe muntele Cozla", a spus viceprimarul Dragos Chitic. Potrivit ..

Business / stiri Business412 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

1 Mai - deschiderea bazei hipice

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 03:15

1 Mai - deschiderea bazei hipicePe data de 1 mai, in strandul Tineretului din Piatra Neamt va avea loc deschiderea oficiala a activitatilor sportive din baza hipica Virgil Barbuceanu. Anul 2012 se anunta unul foarte bogat pentru clubul Ecvestru Piatra Neamt si pentru baza hipica din strand, care va gazdui nu mai putin de 6 concursuri de echitatie, scrie www.ziarulceahlaul.ro

Cel mai important eveniment hipic din acest an de la Piatra Neamt este etapa de Cupa Mondiala la sarituri peste obstacole, care se va desfasura in perioada 20 23 septembrie si care va reuni la start cei mai buni calareti din Europa centrala dar si din Romania. "Este un concurs important deoarece cistigatorii vor acumula puncte in clasamentul federatiei ecvestre internationale si se vor putea califica la finala Cupei Mondiale de sarituri peste obstacole", a spus Costache Lupu, presedintele clubului Ecvestru din Piatra Neamt. Etapa de Cupa Mondiala, care revine la Piatra Neamt dupa o pauza de doi ani, are premii totale de 50.000 de euro, iar organizarea concursului necesita cheltuieli de 85.000 de euro. Pina la concursul din luna septembrie, in perioada 20 - 23 iunie vor avea loc alte doua competitii, Cupa Federatiei Ecvestre Romane si Cupa Municipiului Piatra Neamt, aceasta din urma cu premii totale de 30.000 de lei.

In august sunt programate alte 3 concursuri, o etapa de Grand Prix, trofeul Virgil Barbuceanu si cupa TCE 3 Brazi, aceasta din urma cu cheltuieli ce se ridica la suma de 60.000 de lei. "Avem un an foarte bogat in ...

Sport / stiri Sport226 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

"Spune nu schimbarilor climatice!"

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 03:15

Astazi, Centrul Europe Direct NordEst, impreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) NordEst, organizeaza actiunea "Spune nu schimbarilor climatice!", in parteneriat cu Primaria Piatra Neamt, Colegiul National "Petru Rares" si Scoala cu clasele I - VIII Nicu Albu.

Evenimentul, organizat in spiritul programului national "Scoala altfel" ,isi propune sa promoveze in randul elevilor efectele negative pe care le au schimbarile climatice asupra mediului inconjurator si necesitatea implicarii in actiuni de voluntariat. Astfel, 100 de elevi ai Colegiului National "Petru Rares" vor planta arbori si floriin zona Strandului municipal, in timp ce in curtea Scolii "Nicu Albu", 30 de elevi din clasa I, vor desfasura mai multe activitati de ecologizare.

"Speram ca evenimentul din acest an sa aiba un impact pozitiv in randul tinerilor, la fel ca si cele pe care leam organizat in anii 2010 si 2011, impreuna cu diferite institutii de invatamant. Actiunile ecologice au devenit deja o traditie la Centrul Europe Direct NordEst si ne propunem ca prin intermediul acestor activitati sa contribuim la sensibilizarea opiniei publice cu privire la necesitatea protejarii mediului si a conservarii resurselor naturale", a spus Roxana Pintilescu, coordonatorul Centrului Europe Direct Nord Est.

Ingrid Ciofoaia

Actualitate / stiri Actualitate140 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Comisarii Garzii de Mediu si autoritatile locale cauta terenuri bune pentru picnicuri

Miercuri, 09 Mai 2012, ora 03:15

Comisarii Garzii de Mediu si autoritatile locale cauta terenuri bune pentru picnicuriNeamt In perioada urmatoare comisarii de mediu si reprezentantii administratiilor locale din judet vor stabili spatiile care vor fi amenajate pentru picnic conform noii legi. Primele care vor fi luate in calcul sunt zonele in care nemtenii obisnuiesc sa iasa la gratar.

Alegerea locurilor care sa fie amenajate pentru picnic se va face in functie de mai multe criterii, tinanduse cont atat de prevederile legii picnicului cat si de normele de protectie a mediului cunoscute deja, astfel incat aceasta activitate recreativa sa se desfasoare fara niciun fel de risc. Aceste zone pot fi alese atat de pe domeniul public cat si pe domeniul privat al statului. Amenajarea, respectiv crearea unor utilitati si facilitati pentru turisti, trebuie sa implice interventii minime asupra mediului natural.

"Vom avea in vedere analizarea pas cu pas a dispunerii acestor zone in raport cu luciile si cursurile de apa, proximitatea vegetatiei forestiere si bineinteles a unor locuinte pentru ca in functie de aceasta pozitionare in teren se vor delimita si mobila aceste zone. Acestea trebuie dotate cu spatii pentru gratar, toalete ecologice si mai ales perimetre si containere destinate colectarii selective a deseurilor",a precizat Cristina Miclaus, comisar Garda de Mediu Neamt

Simpla amenajare a zonei nu ii scuteste de amenzi nici pe turisti nici pe administratorii spatiilor respective daca nu se pastreaza curatenia si punctele stabilite pentru aprinderea focului. Pentru a evita amenzile care pot ...

Business / stiri Business175 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Transport public local la standarde inalte

Vineri, 16 Martie 2012, ora 03:15

Municipiul PiatraNeamt a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare fulminanta pe partea de infrastructura turistica, iar de aici au crescut si pretentiile cetatenilor cu privire la serviciile de care beneficiaza, scrie www.realitateamedia.ro

In transportul public local investitiile nu sau lasat asteptate, iar in prezent municipiul PiatraNeamt detine unul din cele mai moderne sisteme de transport public in comun, ce asigura cetatenilor tot confortul necesar. Meritul insa pentru organizarea riguroasa si pentru facilitatile, nu putine la numar, pe care transportatorii le pun la dispozitia clientilor, ii revine Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Urbtrans, in administrarea careia se afla transportul public local din municipiu. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Urbtrans a fost infiintata in martie 2008 si are ca obiective stabilirea traseelor principale si secundare si a programelor de transport privind transportul public de persoane prin curse regulate si atribuirea acestora odata cu atribuirea in gestiune a serviciului, actualizarea traseelor si a programelor de transport in functie de necesitatile de deplasare ale populatiei, concesionarea si incheierea contractelor de atribuire a gestiunii delegate a serviciului de transport si elaborarea regulamentului de transport.

"Investitiile sunt in derulare pe anul acesta, avem ca obiective montarea de refugii in toate statiile principale din municipiul PiatraNeamt. De asemenea, vrem ca statiile sa ramana tot timpul curate. ...

Business / stiri Business236 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]

Piatra Neamt va gazdui prima competitie de hard-enduro

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 03:15

Piatra Neamt va gazdui prima competitie de hard-enduroIn perioada 16 - 18 septembrie, se va desfasura prima editie a competitiei sub sloganul Hard Enduro Straight from the City. Peste 80 de rideri din Romania si Franta sau inscris deja in concurs. Muntii Gosmanului vor fi terenul pe care pilotii isi vor masura fortele.

Concurentii sunt impartiti in doua clase: experti si hobby, iar dificultatea traseului difera de la o clasa la alta. Concurentii, care vor lua startul de la Strandul Tineretului, vor avea de parcurs in doua zile, un traseu ce masoara aproximativ 140 de km, sosirea fiind programata pe platoul masivului Cozla. Printre riderii care sau inscris la Hard Enduro Piatra Neamt, se numara Adriana Neaga, una dintre cele mai bune practicante ale enduroului din Romania, vicecampioana nationala in sezonul 2011. Adriana va concura la clasa hobby, iar sotul sau, Lucian Neaga, la experti. Un alt rider cu rezultate in acest raliu, care va participa la competitie, este Laszlo Olah.

Pilotul satmarean a castigat Red Bull Romaniacs de doua ori la clasa Expert Team si mai are in palmares titluri de campion national. Pe lista celor care vin sasi masoare fortele la Neamt se afla si sibianul Paul Fratila, campion national la enduro chiar in acest sezon si Krisztian Nagy, component al TipTil Team unde il are alaturi pe Dani Otil. Celor mentionati li se vor alatura si doi piloti din Campionatul Mondial de Enduro, Benoit Fortunato si Rudy Cotton.

Sambata dimineata la ora 10.00, se va da startul in prima zi de concurs. Festivitatea ...

Sport / stiri Sport122 vizite[ Evenimentul Regional al Moldovei ]


Prima   1   2   3   Ultima
Cele mai citite stiri
Copilul de 16 ani disparut de acasa a fost gasit inecat in raul Bistrita
Trupul neinsufletit al tanarului despre care un martor a afirmat ca l-a vazut in seara de 4 mai ...
Foc la pensiunea Perla Neamtului! FOTO
Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata in jurul orei 06.30 la Pensiunea Perla Neamtului, ...
Cum va arata cartierul Speranta dupa mutarea rromilor
In urma expertizelor efectuate la imobilele unde au locuit pana acum rromii, s-a stabilit ca acestea ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook