10 citate celebre din filme de succes. Din ce productie este replica: "Toti oamenii mor, dar nu toti traiesc cu adevarat"

Sursa: Adevarul
Sambata, 20 Aprilie 2019, ora 04:02
383 citiri
Va prezentam alaturat o serie de 10 replici din filme cunoscute care fac referire la viata si dragoste, teme din cele mai abordate in productiile cinematografice. "Cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga" - The SchindlerA's List "Mama intotdeauna spunea ca viata e ca o cutie cu bomboane de ciocolata; niciodata nu stii ce surpriza te asteapta" - Forrest Gump "Viata trece destul de repede. Daca nu te opresti din cand in cand sa te uiti imprejur, s-ar putea sa o ratezi" - Ferris Bueller's ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.