Andrei Ignat - candidat independent pentru Primaria Piatra-Neamt: "Ai grija, functionarule, sa respecti cetateanul, ca el este adevaratul tau patron!"

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 08:16
212 citiri
Cand am inceput sa discut cu cetatenii proiectul meu pentru Piatra-Neamt, oamenii erau foarte mirati ca abordam subiecte tabu pana nu demult, si chiar ma atentionau ca prea spun lucrurilor pe nume.
Mai mult decat atat, un colaborator din presa scrisa chiar a refuzat la un moment dat formularile mele dintr-un interviu pe motiv ca eram prea direct. Dupa cateva luni bune de discutii si dezbateri proiectul pentru oras a capatat forma finala si, ce este mai important, in jurul meu s-a format o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Realitatea Media