Candidatii PMP s-au lansat alaturi de presedintele Basescu

   

Sambata, 19 noiembrie, la Roman a avut loc lansarea oficiala a candidatilor PMP Neamt pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. La eveniment, alaturi de conducerea filialei si de simpatizanti a fost prezent presedintele Traian Basescu alaturi de alti membri de marca ai Partidului Miscarea Populara, precum Eugen Tomac sau europarlamentarul Siegfried Muresan.
"Suntem din nou impreuna, intr-o noua campanie electorala, mai importanta astazi ca oricand. Important sa stiti ca nu este faptul ca trimitem in Parlamentul Romaniei un om. Decisiv pentru Romania este ca Partidul Miscarea Populara sa fie in Parlament, ca sa vegheze si sa intervina la toate derapajele asa-ziselor mari puteri de astazi, ale marilor partide, si mai ales ale grupurilor de interese care se afla deasupra acestora. Pentru ca ele exista, USL-ul inca traieste, si intrarea PMP in Parlament trebuie sa se intample obligatoriu. Iar, daca acest lucru se va intampla, sa stiti ca si nemtenii o vor duce mult mai bine. Va spun cu siguranta ca obiectivul de tara al PMP - unirea cu Basarabia - este un deziderat mai actual ca oricand, in conditiile de astazi. Trebuie sa luptam pentru acest lucru" a declarat in debutul manifestarii, presedintele PMP Neamt, Laurentiu Dulama.

"Principalul motor de dezvoltare a judetului Neamt este turismul; ori, ce dovada mai buna sa fie ca PMP intelege perfect acest lucru, decat faptul ca trimite in Neamt, sa candideze pentru Camera Deputatilor, pe fostul ministru al Turismului, adica un om potrivit, la locul potrivit. Din punct de vedere politic vreau sa va asigur ca vom fi, in cel mai rau caz, a treia forta politica a judetului, pentru ca avem de ce. Avem o fuziune reusita cu UNPR-ul, avem foarte multi candidati de la alegerile locale care sunt in continuare alaturi de noi, care contribuie din toata inima la campanie si le multumesc pe aceasta cale. Nu avem nicio indoiala ca PMP va obtine o performanta foarte buna in Neamt", a spus Cristian Petrescu, candidat PMP pentru Camera Deputatilor.

In urale si scandari, Traian Basescu si-a inceput discursul cu motivarea dorintei partidului pe care il conduce de a ajunge la guvernare.

"Este un motiv simplu: pentru ca avem treaba. Spre deosebire de altii, care n-au treaba si vor la guvernare, noi chiar avem lucruri de facut. In primul rand, odata veniti la guvernare, primul obiectiv va fi infiintarea Ministerului Reunificarii Tarii. Este obiectivul pe care PMP si l-a asumat prin program, si este un obiectiv tangibil, realist.(...) Plecand de la aceasta premisa, conditia primordiala pentru ca noi sa intram intr-o alianta de guvernare este crearea acestui minister.", a declarat presedintele PMP, Traian Basescu.

In cadrul discursului sau, presedintele Basescu a amintit masurile pe care PMP le propune pentru revigorarea economica a Romaniei, in toate sectoarele, pornind de reforma in educatie si terminand cu cea din sistemul medical. De asemenea, acesta a declarat ca are convingerea ca PMP va fi marea surpriza la aceste alegeri, obtinand un rezultat cu doua cifre.
Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 02:54
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Fostul sef al Fiscului, condamnat la inchisoare cu suspendare
Curtea de Apel Bacau l-a condamnat, recent, pe fostul sef al Administratiei Judetene a Finantelor ...
Sase amenzi pentru folosirea telefonului mobil
Weekendul trecut, politistii Serviciului Rutier au actionat pe linia combaterii nerespectarii ...
Aglomeratie la Balamuc
Spitalul de Psihiatrie din Roman are capacitatea depas ita * gradul de ocupare este de 103,22 la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor