Cele 14 reguli pentru crestinii care merg la biserica, dupa parintele Ilie Cleopa: "Daca iesi inainte de terminarea Liturghiei, esti asemenea cu Iuda"

Sursa: Adevarul
Joi, 29 Decembrie 2016, ora 06:11
137 citiri
Duhovnicul Ilie Cleopa a stabilit un set de reguli de buna cuviinta care privesc comportamentul in timpul slujbei si pana la plecarea din biserica. Parintele Ilie Cleopa (1912-1998), cunoscut predicator al Moldovei, era unul dintre monahii cautati de credinciosi pentru sfaturile sale duhovnicesti. "Manca-v-ar Raiul!", le ura parintele de la Sihastria celor care-l cautau la manastire, dar avea grija sa-i atentioneze mereu sa se pregateasca in credinta pentru venirea sfarsitului lumii. Parintele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.