Constructiile ilegale ale etnicilor romi din Targu Neamt, daramate cu buldozerul: "Noi tot i-am somat si acum am actionat"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 August 2018, ora 12:50
52 citiri
Primarul orasului Targu Neamt sustine ca operatiunea n-are nici o legatura cu scandalul nocturn provocat de romi la inceputul lunii iulie. Autoritatile locale din orasul Targu Neamt au intervenit cu utilaje marti, 31 iulie, pentru eliberarea unui teren din cartierul Tabacari ocupat de temeliile a doua case. Constructiile apartin unor persoane de etnie roma si au fost demarate in primavara acestui an. Primarul Daniel Harpa a precizat ca cele doua constructii erau ilegale si ca operatiunea nu are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.