Cum a reusit un roman sa stranga 2.442 de linguri de lemn diferite. Colectionarul a scapat de porecla "doctorul lingurar"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 06:13
98 citiri
Muzeul de Etnografie din Piatra Neamt este detinatorul unei colectii de circa 2.000 de linguri si linguroaie din lemn achizitionate in anul 1976 de la medicul Iuliu Floares (72 de ani), pasionat colectionar de diverse obiecte si iubitor de natura. El insusi relateaza imprejurarile in care a reusit sa stranga, intr-un rastimp destul de scurt, lingurile decorative de diverse forme si marimi. "In comuna Petricani (judetul Neamt) unde am locuit si functionat ca medic stagiar de medicina generala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.