Decalogul PNL analizat de liderii liberali de la Neamt: "Toate listele trebuie schimbate, dar asta nu inseamna ca renuntam la oameni"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 15:07
142 citiri
PNL a stabilit un set de criterii stricte pe care trebuie sa le indeplineasca viitorii candidati ai partidului. Astfel, cei care vor sa candideze sub semnul sagetii, trebuie sa treaca un test al integritatii care cuprinde 10 puncte. Criteriile de inmtegritate pentru candidaturile in numele Partidul National Liberal (conform pnl.ro): 1. Lustratie a. Sa nu fi fost membru sau colaborator al fostei securitati si sa nu fi fost dovedit ofiter acoperit; b. Sa nu fi detinut functii retribuite in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.