"Democratia a fost puternic zdruncinata prin nerespectarea procedurii votului secret, PNL Neamt solicita organelor statului sa aplice legea"

Marti, 05 Iulie 2016, ora 15:21
94 citiri
"Astazi au avut loc doua evenimente importante: validarea primarului de Piatra Neamt si sedintele de constituire a Consiliului Local Piatra Neamt si a Consiliului Judetean Neamt. Voi face referire la sedinta de constituire a Consiliul Local, unde am tinut de fiecare data sa respectam legea, pentru ca in lege apare foarte clar procedura de vot secret. Astazi, in Consiliul Local, eu si colegii mei am transmis mesajul ca votul sa fie secret. Chiar daca votul exprimat de primul consilier a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.