Deputatul Laurentiu Leoreanu: "Ministrul Educatiei trebuie sa explice de ce Romania a ratat toate tintele din Strategia 2020 pe Educatie"

Miercuri, 15 Mai 2019, ora 12:45
102 citiri
In timp ce PSD nu mai pridideste sa faca promisiuni electorale care mai de care mai ambitioase, in practica lucrurile stau foarte grav daca ne uitam la realizarile din acest mandat. Si este de ajuns sa punem lupa pe domeniul Educatiei ca sa vedem dezastrul din spatele guvernarii PSD.
De ce spun asta? Ei bine, la inceputul acestei luni au venit datele de la Uniunea Europeana potrivit carora Romania a ratat toate tintele asumate in Strategia Europa 2020 la capitolul Educatie. Vorbim de trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.