Deputatul Laurentiu Leoreanu: "Nu e o satisfactie mai mare pentru un om politic decat aceea de a fi printre cei pe care ii reprezinta"

Miercuri, 21 August 2019, ora 15:38
124 citiri
Luna august a devenit de ceva timp o luna a regasirilor, a imbratisarilor de suflet, a zambetelor copiilor alaturi de parinti, a fratilor care-si deschid sufletele, a bunicilor cu lacrimi de emotie.
Am fost mereu aproape de oameni, de cei care m-au investit cu incredere si pentru care am muncit cu drag, pentru a aduce un plus comunitatilor noastre, iar acum ma simt printre acestia ca printre prieteni, ascultandu-le vocea, atent si invatand din experientele si trairile lor, aici si pretutindeni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.