Deputatul Viorel Stan: "1.627.000 de lei pentru LPS Roman, in cadrul Programului-pilot de suport alimentar pentru prescolari si elevi"

Marti, 19 Februarie 2019, ora 14:35
91 citiri
Deputatul PSD de Neamt Viorel Stan, secretar in cadrul Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport, mentioneaza faptul ca, in urma sedintei Comisei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport de marti, 19 februarie, membrii comisiei au dat un vot favorabil raportului comun asupra proiectului de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 97/2018, privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.