Dr. Cristina Iacob Atanasoaie, manager al Spitalului Judetean: "A fost o TRAGICA INTALNIRE cu ministrul Sanatatii, pe tema sporurilor"

Sursa: Ceahlaul
Miercuri, 25 Aprilie 2018, ora 06:07
160 citiri
Angajatii celei mai mari unitati sanitare cu paturi din judetul Neamt nu vor avea parte de reintregirea sporurilor, cele dinaintea diminuarii prin noua Lege a salarizarii, ba vestile sunt si mai proaste. In sensul ca "se va umbla si la plata garzilor pentru week-end, pentru ca deocamdata nu avem sustinere financiara nici macar pentru a mentine toate salariile la nivelul celor din martie, pentru ca nu avem nicio speranta de mai bine dupa intalnirea de ieri, dintre managerii de spitale si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.