Explozie la Tamaseni

   

Din cauza unui scurtcircuit, ieri dimineata a avut loc un violent incendiu, cu explozia unei butelii, la o casa din comuna Tamaseni, situata in apropierea unei brutarii.
Alarma s-a dat pe la ora 8.30, iar la locul evenimentului au intervenit trei echipaje de pompieri romascani, cu doua autospeciale si ambulanta SMURD. Cand au ajuns militarii, acoperisul locuintei era cuprins de flacarile care se extinsesera la o bucatarie, unde era si butelia care a explodat. O femeie in varsta de 72 de ani, imobilizata la pat, fusese scoasa din casa de vecini. Proprietarul (67 de ani) a facut un atac de panica si a primit ingrijiri de la paramedici, refuzand apoi sa fie transportat la spital pentru investigatii suplimentare. Pompierii au intervenit rapid si au mai scos trei butelii din casa cuprinsa de flacari, evitand astfel producerea unui dezastru.

"In urma incendiului au ars aproximativ 50 de metri patrati din acoperisul locuintei, 200 de kilograme de deseuri textile aflate in pod, obiecte de mobilier, un frigider, o combina frigorifica, mai multe usi, geamurile si cam 100 de kilograme de materiale textile dintr-o anexa", a declarat sublocotenentul Irina Popa, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta "Petrodava". (Mihai SAVA)
Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 08:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Sef nou la RAR Neamt
Florin Adrian Hopsa este noul sef al Reprezentantei Neamt a Registrului Auto Roman. Acesta il ...
Viraj imprudent
Neacordarea de prioritate a dus la producerea unui accident, ieri dimineata, intr-o intersectie la ...
Contrabandist de trufe, amendat cu 2.000 de lei
Asupra lui a fost gasit un kilogram de trufe * ciupercile delicates a au fost recoltate din zona ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor