FOTO Doi romani temerari, in aventura cu motocicleta pe lacul Baikal, inghetat tun. "Vrem sa dovedim ca imposibilul nu e imposibil"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Martie 2018, ora 19:23
120 citiri
Pentru prima oara in competitia caritabila internationala "The Ice Run", Romania este reprezentata de un echipaj care va parcurge un traseu de 1.500 de kilometri in zona siberiana. Alexandru Agatinei (28 de ani) si Vlad Grigore (32 de ani), doi tineri curajosi au pornit luni, 12 martie intr-o aventura in conditii de temperatura extrema. Ajunsi in orasul Irkutsk, din Rusia, cei doi vor parcurge in decurs de doua saptamani circa 1500 de kilometri, cu o motocileta cu atas, de productie sovietica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.