"Hobbit Land" de Romania: proiectul de case eco ingropate in pamant. "Ideea este ca acei care vor veni aici sa se deconecteze total"

Sursa: Adevarul
Vineri, 31 August 2018, ora 13:45
533 citiri
Un tanar intreprinzator a demarat in judetul Neamt proiectul unui complex de case ingropate in pamant, destinat celor care vor sa se rupa pentru cateva zile de tumultul cotidian. "Hobbit Land" este proiectul pe care Ionut Buta, un tanar intreprinzator, vrea sa-l puna in practica in comuna Dobreni, din judetul Neamt. Ideea imita casele personajelor din cartile lui J.R.R. Tolkien. Impreuna cu sotia, Ionut a demarat zilele acestea lucrarile unui complex de casute amenajate in pamant pe un teren ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.