Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Doi nemteni pe lista persoanelor decedate. "Am luptat prea cu inima, ca sa se intample porcariile astea"

Sursa: Adevarul
Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 13:27
120 citiri
Adrian Rugina (38 de ani) si Constantin (Costi) Ignat (40 de ani) sunt doua dintre victimele incendiului devastator de vineri seara de la Clubul Colectiv din Bucuresti. Numele celor doi apare pe lista persoanelor decedate facuta publica de Institutul National de Medicina Legala. Ca o coincidenta macabra, Adi si Costi, vechi prieteni din anii 90, atunci cand activau in doua trupe de rock din Piatra Neamt, sunt si acum foarte apropiati pe pozitiile din lista INML. Strania situatie a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.