Incendiu in Clubul Colectiv. Revolta unui voluntar la Ambulanta: "Nu s-a invatat nimic din lectia de la Constanta, cand au ars trei fete"

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Noiembrie 2015, ora 15:44
69 citiri
Ionut Ursu (26 de ani), un tanar originar din judetul Neamt, cunoscut pentru activitatea de voluntariat in care s-a implicat in ultimii patru ani, a intervenit vineri seara pentru a ajuta victimele incendiului din Clubul Colectiv. El povesteste ca a ajuns la locul accidentului in urma alertei primite printr-o aplicatie a telefonului din programul "Exista un erou in fiecare dintre voi". "Am ajuns acolo la ora 22.45, fiind alertat prin aplicatia de telefon. Eram acasa, in pat, invatam pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.