Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: "STIU ce trebuie facut si impreuna cu un guvern pro european, in jurul PNL-ului, vom face aceasta munca pentru romani!"

Duminica, 22 Septembrie 2019, ora 12:37
67 citiri
Presedintele Klaus Iohannis, in aplauzele a 3.000 de sustinatori, insotit de presedintele Partidului National Liberal Ludovic Orban si mai multi lideri ai partidului, si-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidentiale. La eveniment pentru a-l sustine pe Klaus Iohannis au participat presedintele PNL Neamt Mugur Cozmanciuc si senatorul Eugen Esapu Nazare.
La Biroul Electoral Central s-au depus peste 2.200.000 milioane de semnaturi. Candidatul Partidului National Liberal a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.