Laurentiu Dulama a ramas fara functia de presedinte al PMP Neamt

   

La sfarsitul saptamanii trecute, in urma sedintei Colegiului National al PMP, 19 presedinti de filiale din tara au fost schimbati din functie.Criteriul a fost simplu: vizati au fost sefii organizatiilor care nu au trecut pragul de 5% la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Laurentiu Dulama, presedintele filialei nemtene, se numara printre cei 19; de altfel, imediat dupa aflarea rezultatelor alegerilor, Dulama declara ca se asteapta la repercusiuni din cauza rezultatelor obtinute.

"In urma rezultatelor filialei PMP Neamt, la alegerile din decembrie 2016, am fost inlocuit din functia de presedinte, cu deputatul PMP de Vaslui, Corneliu Bichinet. Imi asum in totalitate dar nu renunt la lupta! Voi respecta statutul si regulamentul partidului si voi incerca din postura de vicepresedinte al Consiliului Judetean sa dezvolt Organizatia PMP Neamt", a declarat acesta dupa aflarea deciziei.

"In foarte multe organizatii am trimis parlamentari care sa preia organizatia, nu ca sa ramana acolo, ci ca sa organizeze alegerile (n.r. alegerile interne) Presedintii care azi predau functia catre interimari au la randu-le dreptul sa candideze", a spus Traian Basescu la sfarsitul sedintei Colegiului National.

Laurentiu Dulama a mai declarat totodata ca in cel mai scurt timp se vor organiza alegeri si la Neamt si ca este hotarat sa candideze la functia de presedinte (pe care pana acum a detinut-o ca interimar).

Acesta a spus totodata ca va pastra alaturi de el aceeasi echipa, deoarece impreuna au reusit sa obtina la alegeri un scor mult mai bun fata de alte filiale din tara.

(Roxana ZAHARIA)
Luni, 13 Februarie 2017, ora 11:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Neamtul reia lupta pentru Cheile Bicazului
La Tribunalul Prohova se reia astazi procesul dintre judetele Neamt si Harghita privind Cheile ...
Accident grav la Bacau
Sase persoane au fost ranite in urma coliziunii intre un microbuz de transport persoane si un ...
Furt de 335.000 de lei
In ziua de 9 octombrie, politistii pietreni de investigatii criminale, sub coordonarea Parchetului, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor