Mara Mares, Presedintele Tineretului National Liberal: Invitam alaturi de noi toti tinerii care simt ca Romania merge intr-o directie gresita. PSD ne pune in pericol viitorul!

Sursa: Ceahlaul
Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 06:06
97 citiri
Tineretul National Liberal constata ca Romania a involuat semnificativ in ultimul an si ca viteza regresului politic, institutional si democratic este in crestere.

Promisiunile nu mai sunt onorate, activititatea de legiferare nu mai genereaza claritate si certitudine, ci panica si haos, iar Guvernul ii trateaza pe cei care gandesc altfel ca pe niste inamici, demonizand marile companii si banci si etichetandu-i pe cei ce protesteaza pasnic drept fanatici si emisari ai lui Soros.

Guvernul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.