Miercuri, Piatra-Neamt si trei localitatile invecinate raman fara apa

   

Magistralele de aductiune a apei creaza din nou probleme la Piatra-Neamt si in localitatile invecinate.Reprezentantii Companiei ApaServ informeaza toti consumatorii cu privire la faptul ca ziua de miercuri, 13 noiembrie, de la ora 4 se va furniza apa cu presiune redusa, putandu-se ajunge pana la sistare totala. In municipiul resedinta de judet nu vor fi afectate Spitalul Judetean si cartierele Maratei, Gara Veche, 1 Mai si Speranta. Localitatile vecine vizate de intrerupere sunt Garcina, Girov si Dochia. "Estimam ca lucrarile de reparatii se vor incheia in aceeasi zi la ora 20, cand se va incepe incarcarea magistralelor.

Mentionam ca, datorita situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se incheie in data de 15 noiembrie la ora 6.Rugam consumatorii sa-si asigure necesarul de apa pentru consum si uz casnic pe perioada intreruperii furnizarii serviciului.

Pentru informatii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care functioneaza nonstop, la numarul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si multumim tuturor beneficiarilor nostri pentru intelegere", este mesajul transmis de reprezentantii ApaServ. (R.C.)
Marti, 12 Noiembrie 2019, ora 08:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
Presedintele CJ Neamt face scandal pe retelele de socializare
El ii acuza pe liberali ca nu sunt oameni de stat, ci doar niste amatori care anunta tot felul de ...
George Lazar a fost numit prefect al judetului Neamt
Marti, 10 decembrie, in cadrul sedintei de Guvern, executivul a adoptat o hotarare privind incetarea ...
Accident grav la Piatra Neamt
Cel putin doua persoane au fost ranite grav si au ramas blocate in masini, intr-un accident produs ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor