Misterul oului ciudat, cumparat dintr-un hipermarket. Filmarea care a incins retelele sociale: a fost sau n-a fost vopsit?

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Septembrie 2017, ora 14:57
98 citiri
O persoana din Piatra Neamt vrea sa demonstreze printr-o inregistrare video ca a cumparat oua expirate, mascate de o vopsea aplicata, dintr-un magazin al unui lant cunoscut. Un filmulet postat duminica, 17 septembrie de Florentina Boghiu pe contul sau de Facebook a starnit indignare, dar si discutii aprinse legate de calitatea unor produse comercializate in hypermarketurile din Romania. "Uitati ce surpriza *frumoasa* am avut in aceasta dimineata...oua expirate, vopsite din nou si schimbata data ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.