Nou-nascut aruncat la gunoi

   

Joi dupa-amiaza, un om fara adapost care cauta prin gunoaie, la tomberoanele blocurilor de pe strada Iulian Antonescu (zona depozitului Altex din cartierul 1 Mai al municipiului Piatra-Neamt) a descoperit cadavrul unui bebelus, intr-o punga.El le-a povestit unor cetateni, iar acestia au sunat la 112, anuntand autoritatile. Din primele cercetari, politistii au stabilit ca trupul este al unei fetite, nascuta la termen, care prezenta mai multe urme de violenta.

Cadavrul a fost preluat si transportat la Serviciul de Me-dicina Legala, pentru necropsie si stabilirea cauzei decesului. Politistii de investigatii criminale au inceput cercetarile, sub coordonarea unui procuror criminalist, pentru a o identifica pe mama fetitei moarte.

Verificarile sunt derulate atat in zona blocurilor din 1 Mai, la toate spitalele din judet, dar si la medicii de familie care au in evidenta femei insarcinate. Deocamdata a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, insa, dupa rezultatele necropsiei, incadrarea juridica se poate schimba in pruncucidere sau chiar omor. Daca va fi gasita, mama criminala risca intre sapte si 20 de ani de inchisoare.

(Mihai SAVA)
Sambata, 12 Octombrie 2019, ora 08:15
Sursa: Realitatea Media

Realitatea Media
Cele mai citite stiri
"Gipane" in loc de ambulante, la Spital
Nesimtirea se perpetueaza in curtea Spitalului Judetean de Urgenta (Piatra-Neamt), sub ochii ...
Drum expres de la Bacau la Piatra Neamt
Investitia are o valoare de 8.923.930,03 lei fara TVA * finantarea va fi asigurata din fonduri ...
Incendiu devastator la Dumbrava Rosie
Din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica, in seara de 22 ianuarie, a izbucnit un violent ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor