O adolescenta din Piatra Neamt a spus ca a fost rapita

   

Fata, in varsta de 15 ani, a fost amendata cu 500 de lei * aceeasi sanctiune a primit-o si mama ei, pe motiv ca nu a supravgeheat-o * minora va fi supusa si unei expertize psihiatrice
Un apel primit astazi la 112, prin care o tanara a anuntat ca a fost rapita, a pus pe jar politia din Piatra Neamt. Ea le-a spus operatorilor o poveste similara cu a Alexandrei Macesanu, victima din Caracal a carei poveste a ingrizit toata tara. Tanara a pus ca este tinuta intr-o camera care are usa alba, iar pe fereastra vede o curte cu copaci, doua tomberoane (unul albastru si unul galben) si niste caini liberi.

"Colegii mei au localizat minora. In urma discutiilor purtate cu ea s-a stabilit ca sesizarea nu se confirma", a declarat agentul Georgiana Mosu, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt. Pentru ca si-a batut joc de oamenii legii, fata, in varsta de 15 ani, a fost amendata cu 500 de lei. Aceeasi sanctiune a primit si mama copilei, pe motiv ca a lasat-o fara supraveghere. "Au fost intocmite doua dosare penale, unul pentru lipsire de libertate pentru ca asta s-a reclamat, si al doilea pentru inducerea in eroare a organelor judiciare", au mai spus oficialii.

Dosarul penal pentru lipsire de libertate va fi clasat imediat, insa cel pentru inducerea in eroare a organelor judiciare are cale lunga de urmat. Si primul pas va fi expertiza medico-legala psihiatrica pentru a se stabili daca fata a avut discernamant in momentul in care a sunat la 112.

Corneliu POPA
Vineri, 16 August 2019, ora 15:55
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Hoata cautata
O femeie care a sustras niste bani este cautata de politistii Sectiei Rurale Ion Creanga. Ea a fost ...
Traficanti arestati
Joi seara (5 decembrie), Tribunalul a dispus arestarea preventiva a patru localnici, retinuti ...
Presedintele CJ Neamt face scandal pe retelele de socializare
El ii acuza pe liberali ca nu sunt oameni de stat, ci doar niste amatori care anunta tot felul de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor