Pentru ca nu si-a dat acordul pentru infiintarea unei carciumi sub ferestrele scolii, Conducerea Liceului de Arte chemata la judecata!

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 08:16
137 citiri
Intr-o societate bulversata, agitata, materialista si lipsita de moralitate, printre putinele afaceri infloritoare sunt carciumile. De diferite categorii si pretentii.
Se apropie primavara si investitorii se grabesc sa profite dupa slabiciunile celor care isi vor astampara setea pe o terasa.

Cu un simt anterprenorial dezvoltat a fost inzestrat si un cetatean care detine o firma cu sediul in Savinesti si care a pus ochii pe un teren in paragina, situat in buricul targului, pe Bulevardul Decebal. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Realitatea Media