Politist batut si lasat fara incarcator. "A preferat sa-si ia pumni si picioare in cap, numai sa nu ajunga pistolul la agresori "

Sursa: Adevarul
Luni, 13 August 2018, ora 10:47
156 citiri
O patrula mixta de politie a fost atacata de doi indivizi in zona strandului din Piatra Neamt. Cei doi agenti au fost batuti, iar agresorii au vrut sa fure si pistolul. O patrula mixta formata dintr-un politist local si un agent de la Politia Municipiului Piatra Neamt a fost agresata duminica dimineata, 12 august, de doi scandalagii, in strandul din oras. Cei doi politisti au fost atacati de doi tineri, de 23 si 29 de ani, fratii Andrei Ionut si Ovidiu Constantin Niculescu, chiar in momentul in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.