Povestea atletului de 90 de ani care a castigat trei medalii pentru Romania la Campionatele Mondiale pentru veterani: "Cel mai important e sa ai moralul sus"

Sursa: Adevarul
Luni, 31 Octombrie 2016, ora 17:25
105 citiri
Veteranul atletilor din Neamt, Dumitru Radu, a schimbat prefixul la 90 de ani tocmai in Australia. De ziua lui si de onomastica si-a facut cadou trei medalii la competitia mondiala de la Perth. Dumitru Radu a ajuns in aerogara din Perth pe 21 octombrie, cu misiunea de a participa la Campionatul Mondial al atletilor de peste 35 de ani. A doua zi a devenit nonagenar cu acte, dar varsta nu mai e de mult o problema pentru Nea Mitica Piticu', asa cum este alintat de cunoscutii din Piatra Neamt si de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.