Pro Romania, partidul infiintat de Daniel Constantin, Victor Ponta si Sorin Campeanu, a primit marti 20 februarie 2018 personalitate juridica.

Sursa: Ceahlaul
Joi, 22 Februarie 2018, ora 23:59
92 citiri
"Este un nou inceput! Pro Romania a primit personalitate juridica. Au fost noua luni in care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost invatati sa distruga, nu sa construiasca! Am pornit acest proiect pentru a da o sansa celor multi care doresc sa faca politica #altfel si care nu se regasesc in partidele populiste sau ramase in capcana timpului. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta perioada, alegand sa plece din zona de confort pentru un proiect solid cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.