Protestul de la Piatra Neamt s-a incheiat. Circa 1.000 de oameni si-au strigat revolta in strada. "Am venit cu lumanari sa cantam prohodul guvernului"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Februarie 2017, ora 09:49
57 citiri
Cea mai mare manifestatie de protest impotriva masurilor luate de Guvern a avut loc la Piatra Neamt miercuri, 1 februarie. Deciziile de modificare a Codului Penal luate in seara din urma i-au scos in strada pe cetatenii revoltati. Peste 1000 de nemteni au iesit miercuri seara, 1 februarie, in centrul municipiului Piatra Neamt pentru a protesta impotriva deciziilor luate de Guvern in sedinta din seara precedenta. Participantii la mitingul autorizat s-au adunat in fata Teatrului Tineretului la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.