Raluca Turcan, prim-vicepresedinte PNL: Klaus Iohannis este garantia faptului ca Romania poate face pasul catre normalitate. A folosit fiecare parghie constitutionala ca sa blocheze PSD!

Miercuri, 25 Septembrie 2019, ora 08:15
140 citiri
Sloganul de campanie al presedintelui Klaus Iohannis este: "Pentru o Romanie normala". De ce acest slogan si ce inseamna "Romania normala?"

Ceea ce se intampla acum in Romania este anormal, asta e ceea ce auzim de fiecare data cand stam de vorba cu orice cetatean de buna credinta. Si toata aceasta stare de fapt a fost cauzata doar de incompetenta guvernului PSD. "Romania normala" inseamna o Romanie europeana, in care guvernul pune pe primul loc interesele si asteptarile celor multi si nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Realitatea Media