"Romania are datoria sa intoarca un serviciu istoric Municipiului Iasi si Moldovei pentru a le include cu prioritate in Proiectul de Tara"

Miercuri, 26 Aprilie 2017, ora 15:22
148 citiri
Parlamentarii aniverseaza astazi Centenarul "Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri". Cu aceasta ocazie speciala presedintele PNL Neamt Mugur Cozmanciuc transmite ca cei cu putere de decizie au datoria sa intoarca un serviciu istoric Municipiului Iasi, dar si zonei Moldovei si sa le includa cu prioritate in "Proiectul de Tara".

"Iasiul este unul dintre orasele simbol ale Romaniei, un adevarat tezaur care a contribuit la patrimoniul national, indiferent de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.