Romanul care face voluntariat pentru refugiatii din Grecia: "Ma bucur sa ii ajut, dar mi se rupe sufletul sa ii gasesc tot aici, in corturi"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Februarie 2017, ora 04:02
112 citiri
Ionut Ursu, un tanar care si-a dedicat ultimii ani actiunilor de caritate, a revenit in insulele grecesti cu ajutoare pentru copiii refugiatilor. Ionut Ursu (27 de ani), un tanar orfan dedicat actiunilor de ajutorare a semenilor in nevoie, se afla pe tot parcursul lunii februarie in insulele grecesti unde sunt cazati refugiatii din calea razboiului din Siria. Ionut, student la Facultatea de Geografie din Bucuresti, a mai fost acolo in vacanta de vara de anul trecut si ce a vazut atunci l-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.