Tanarul violator care canta Psalmii intr-o biserica din Neamt abandonase Teologia si era cunoscut in sat ca "smecherul cu BMW". Preot: "E un soc aceasta veste"

Sursa: Adevarul
Joi, 08 Octombrie 2015, ora 16:22
316 citiri
Parintele paroh Nicolae Iliuta (36 de ani) din satul Dusesti, nu-si poate explica ce-a fost in mintea lui Lucian Buzaeanu, baiatul arestat impreuna cu Adrian Ilie (17 ani), ambii acuzati ca au violat o tanara de 18 ani. Pe tanarul de 26 de ani, preotul il cunostea de la slujbele de duminica, unde canta in strana bisericii. "E dureros ce s-a intamplat si va spun sincer ca a cazut ca un soc aceasta veste cu violul in care este implicat tanarul acesta. Nu stiu ce s-a intamplat cu el pentru ca era ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.