Teribila istorie a mortii lui Ueli Steck, una din cele mai mari personalitati ale alpinismului mondial. Decizia care a distrus "Masinaria elvetiana"

Sursa: Adevarul
Marti, 02 Mai 2017, ora 18:50
24 citiri
Moartea lui Ueli Steck (40 de ani), survenita duminica, 30 aprilie, in urma unui accident petrecut in Himalaya, a socat lumea alpinismului. Ueli Steck (40 de ani), un celebru alpinist elvetian supranumit "Masina elvetiana", si-a pierdut viata, duminica dimineata, intr-un accident produs in apropierea Taberei II de pe muntele Everest. Lumea alpinismului a fost socata de vestea tragica, mai ales ca Ueli era cunoscut ca un profesionist in domeniu. "A disparut cea mai mare personalitatea a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Care este diferenta dintre un frigider obisnuit si vitrina frigorifica?
Vitrinele frigorifice sunt o componenta importanta fara de care este dificil sa-ti imaginezi ...
Atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024
Sambata, 20 aprilie, atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice care vor ...
Un barbat beat a cazut de la etaj
Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, un barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul ...