Ticu Lacatusu, din nou printre nori. Mesajul alpinistului roman dupa ce a urcat pe Ama Dablam: "Multumim zeilor Himalayei"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 15:45
100 citiri
Constantin Lacatusu, primul alpinistul roman care a urcat pe Everest, si-a adaugat in palmares un nou succes: ascensiunea pe Ama Dablam (6.856 de metri), unul din cele mai tehnice varfuri din Himalaya. Constantin Lacatusu (55 de ani), din Neamt, cel mai titrat alpinist roman, a reusit zilele trecute sa escaladeze unul din cele mai spectaculose piscuri din Himalaya, Ama Dablam (6.856 metri). Pe 30 octombrie, la ora locala 8.45, Ticu Lacatusu a pus piciorul pe varful de o frumusete salbatica, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.