Trei localitati din Neamt si Consiliul Judetean, interimate prelungite pana in iunie 2016. "Vor fi probleme doar acolo unde va aparea instabilitate politica"

Sursa: Adevarul
Marti, 05 Mai 2015, ora 17:27
171 citiri
Municipiul resedinta de judet, Consiliul Judetean si doua comune din Neamt vor fi conduse de primari, respectiv de un presedinte (CJ), toti cu statut de interimar, pana la alegerile locale de anul viitor. Acest lucru a devenit certitudine dupa ce Autoritatea Electorala Permanenta a precizat pentru Adevarul ca "in cazul alegerilor locale partiale, data de 7 iunie 2015 este ultima data posibila pentru organizarea si desfasurarea acestora, iar proiectele de hotarari ale Guvernului ar trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Care este diferenta dintre un frigider obisnuit si vitrina frigorifica?
Vitrinele frigorifice sunt o componenta importanta fara de care este dificil sa-ti imaginezi ...
Atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024
Sambata, 20 aprilie, atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice care vor ...
Un barbat beat a cazut de la etaj
Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, un barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul ...