Ultimul drum spre casa al unei femei din Neamt, moarta la cutremurul din Italia. Premonitia prietenilor: "Ai grija sa nu cazi!"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 August 2016, ora 17:28
44 citiri
O femeie din Bicaz-Chei este una din cei 11 romani care si-au pierdut viata in urma cutremurului devastator din Italia. Satenii din comuna Bicaz-Chei asteapta sa o conduca pe ultimul drum pe Violeta Moldovan (37 de ani), una din cele 11 victime ale seismului produs saptamana trecuta in Italia. Trupul femeii a fost gasit chiar in primele ore dupa cutremur printre ruine, dar pentru identificare a fost nevoie ca sora ei sa vina pana la Amatrice, de la Roma, acolo unde ucreaza. "Sora ei, Ileana, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
Care este diferenta dintre un frigider obisnuit si vitrina frigorifica?
Vitrinele frigorifice sunt o componenta importanta fara de care este dificil sa-ti imaginezi ...
Atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024
Sambata, 20 aprilie, atleta romascana Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice care vor ...
Un barbat beat a cazut de la etaj
Pe fondul consumului exagerat de bauturi alcoolice, un barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul ...