Un medic roman sustine ca vesnicia tocmai a fost certificata stiintific. "Cine va detine puterea va detine resursele pentru prelungirea vietii"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Februarie 2018, ora 16:37
99 citiri
Plecand de la stirea care a facut inconjurul lumii in ianuarie 2018, prin care se anunta succesul clonarii a doua maimute, in premiera mondiala, intr-un laborator din China, un medic roman a dezvoltat o teorie legata de viata vesnica. Filip Panait, doctor in Stiinte Medicale si pasionat inventator in domeniu, sustine ca odata cu reusita oamenilor de stiinta din China, s-a deschis cutia Pandorei in aceasta zona a cercetarii, lucru ce va duce inclusiv la clonarea umana. "Din acest moment, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.