Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu: "Angajatii din institutii sunt terorizati de PSD pentru a veni la miting, iar cei care fac aceste presiuni merita plangeri penale. Manifestantii pentru Autostrada Moldovei au fost blocati sa protesteze!"

Joi, 07 Iunie 2018, ora 15:14
92 citiri
"In tara, angajatii din institutiile publice sunt supusi la presiuni inimaginabile - mai ceva ca inainte de 1989 -, care merg pana la amenintarea ca vor fi dati afara pentru a participa la mitingul organizat de PSD. Presa a relatat ca inclusiv Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier a convocat proprietarii de autocare pentru a duce oamenii la mitingul de sambata, iar PSD Hunedoara a dat ordin CFR Calatori sa suplimenteze trenurile spre Bucuresti, dar in fiecare judet sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.