Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu: "Ce s-a intamplat la CNAS e o crima in masa. Ministrul Sanatatii sa vina in Parlament sa dea explicatii pentru nominalizarea lui Marian Burcea la sefia institutiei"

Marti, 05 Septembrie 2017, ora 12:22
149 citiri
Vicepresedintele liberal Laurentiu Leoreanu a solicitat ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa vina in Parlament pentru a da explicatii in legatura cu nominalizarea lui Marian Burcea la sefia CNAS, punctand ca ce s-a intamplat la sefia institutiei este o crima in masa:

"Detaliile fraudei masive de la Casa Nationala de Sanatate sunt infioratoare: decontarea unor servicii de ingrijiri medicale fictive pe baza a sute de dosare medicale intocmite in fals, refuzul de a acorda servicii medicale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.