Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu: "Doamna Dancila, care e pretul unui vot la motiunea de cenzura? Incetati sa folositi banii fondului de dezvoltare si investitii ca sa va salvati functia"

Luni, 07 Octombrie 2019, ora 14:02
85 citiri
Incercand cu disperare sa ramana la Putere, premierul Viorica Dancila apeleaza la ultima forma de santaj: pune presiune pe parlamentarii PSD prin intermediul primarilor. Sub pretextul dezvoltarii rurale, premierul tocmai le-a oferit alesilor locali 6 miliarde de lei pentru a influenta votul de la motiunea de cenzura. Doamna Dancila, nici mita electorala nu va mai poate tine in functie: joi veti pleca acasa! Haosul guvernarii PSD va lua sfarsit.
Viorica Dancila arunca cu bani publici pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.