Vicepresedintele PNL Laurentiu Leoreanu: "Ministerul Educatiei de-abia mai are bani pentru plata salariilor profesorilor. Unor directori de scoli li s-a sugerat sa recurga la disponibilizari"

Duminica, 13 Mai 2018, ora 15:06
101 citiri
Zilele trecute am discutat cu directori de scoli si cadre didactice din mediul preuniversitar, care mi-au atras atentia asupra faptului ca sistemul de invatamant se afla in pragul unei crize fara precedent. Acestia se tem ca Ministerul Educatiei nu mai are bani pentru plata salariilor, iar directorii de scoli din toate judetele au fost invitati la inspectoratele judetene pentru a gasi solutii astfel incat sa nu se ajunga in acest punct. Potrivit discutiilor pe care le-am avut cu acestia, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.