VIDEO Calugarii lui Iustin Parvu, cu jalba legionara la presedintele Iohannis: "Un acatist catre parintele Arsenie Boca va costa 5 ani de inchisoare"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Iulie 2015, ora 21:19
242 citiri
Calugarii Manastirii Petru Voda din Neamt au publicat o scrisoare deschisa, adresata presedintelului Klaus Iohannis, in care ii cer sa nu promulge o lege care sanctioneaza cu inchisoarea organizatiile si simbolurile pro-legionare. Sefului statului i se solicita sa intoarca in Parlament Legea 193/2014, votata pe 24 iunie a.c.

Actul respectiv aduce completari Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.31/2002, care facea referire la "interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.