VIDEO Cat s-au chinuit trei politisti sa incatuseze un barbat care a traversat strada aiurea. "Sunati un avocat! Sunati-l pe domnul Manole, va rog!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Martie 2018, ora 17:05
87 citiri
Un echipaj de la Politia Municipiului si Politia Locala Piatra Neamt a avut probleme mari sa retina un barbat care a refuzat sa-si decline identitatea dupa ce a traversat strada prin loc nepermis. Trecatorii aflati in zona Pietei Centrale din Piatra Neamt au asistat miercuri, 14 martie, la orele pranzului la o scena care i-a indignat: un echipaj format din doi agenti de la Politia Municipiului si un politist local a trebuit sa foloseasca forta pentru a incatusa un cetatean si pentru a-l conduce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.