VIDEO Misiune indeplinita de un voluntar roman pentru refugiatii din Irak. "Sunt fericit ca pot sa-i ajut pe acesti oameni"

Sursa: Adevarul
Luni, 19 Februarie 2018, ora 15:59
83 citiri
Un voluntar roman, activ in campaniile de ajutorare a refugiatilor, a reusit sa duca la capat un proiect medical intr-un spital de campanie din Irak. Ionut Ursu, presedintele Asocitaiei Volunteer for Life, a revenit in Irak pentru a finaliza un proiect medical dedicat zecilor de mii de refugiati cazati in tabara Hasansham U2, situata la 20 de kilometri de Mosul. Tanarul care s-a dedicat activitatilor de voluntariat a mai fost in aceasta tabara de doua ori in 2017, pentru a ajuta la amenajarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.